Alla inlägg den 7 augusti 2008

Av Leif Jendelöv - 7 augusti 2008 20:55

Idag har det varit heldött på jobbet. Dagarna blir såå långa då. Inte har det blivit nåt gjort med hönsgården heller. Men däremot så har vi precis smaskat i oss en mumsig blåbärspaj. Supergott! Eller gott gotti gott gott, som de säger i reklamen.

  På företagsfronten: intet nytt. Har mailat en försäljare om ett släp, men bilförsäljare verkar inte så intresserade av att sälja, kanske bättre att samla grejorna på hög nånstans? Eller så klarar de inte av att läsa e-post? Vem vet? Inte jag i alla fall. Men jag har i alla fall fått ett finansieringsförslag på vår bil av ett finansieringsbolag i Malmö som jag fick tips om. Har fått jättebra intryck av killen jag har pratat med. Han ser inte en massa problem, som banken gör, utan ser bara möjligheter. Allt går att lösa enligt honom, vilket känns skönt att höra efter att man pratat med tanten på banken som knappt verkar veta vilken veckodag det är. Den stora frågan nu är ifall vi ska köpa eller leasa. Jag vet tamejtusan inte, måste nog rådfråga revisorn om vad som är bäst. Verkar finnas för- och nackdelar med båda två

  Har stått och observerat kycklingarna också, de bor ju kvar inne fortfarande. I TV-rummet. Det här med att sprätta har de verkligen i ryggmärgen. När de äter hönsmat så står en eller två ( eller fler) i matskålen och sprätter så att maten bara sprutar. Ser faktiskt rätt så kul ut. I naturen fyller ju det här med sprättandet en funktion, de gräver liksom runt i jorden så att de hittar godbitarna som finns där. Men så här i tamt tillstånd så blir det ju inte alltid så lyckat när de istället sprätter iväg maten. Dessutom kan de springa runt och jaga varann för att nån har hittat en extra stor matbit, istället för att ta en annan bit som hela buren är full av. De är verkligen inte särskilt intelligenta de små liven. Men de är himla söta i alla fall. Lägger in en bild på våran farliga kisse!

P.S Tack för banktipset Tobbe, lär väl undersöka det närmare.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards