Alla inlägg den 10 januari 2010

Av Leif Jendelöv - 10 januari 2010 22:56

Idag så har vi städat ut julen här hemma. Känns ju rätt så skönt när man så smått kan återgå till det normala igen. Fast kattungarna saknar nog julgranen lite grann, den var ju så attans kul att klättra i! Idag så låg till och med två av dem och sov längst uppe i toppen av den? Vi har också matat dem med lite kött idag. Det är ju så jäkla kul att se dem, det morras och viftas med tassarna hej vilt. Tillråga på allt så kan man ju inte låta bli att retas med dem, de blir ju så förbannade när man försöker ta maten från dem. Det är verkligen på blodigt allvar för dem!


I morgon så ska de två minsta barnen börja på dagis igen efter jullovet, de två större har lov i en dag till, och de kommer nog att bli en liten omställning att gå upp på morgonen. Inte minst för mig som sover längst på morgnarna! Ska trots allt bli skönt att få till lite rutiner igen.


När de minsta är på dagis tänkte jag passa på att utnyttja de äldre till att städa lite på deras rum. Får väl se hur det slutar? Men det skulle i alla fall behövas. Det gäller att ställa rätt ultimatum, så att alternativet är ännu värre än att städa. Men förmodligen blir man genomskådad! Nu tänkte jag inte skriva så hemskt mycket mera, utan säger istället gonatt!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards