Alla inlägg den 2 januari 2010

Av Leif Jendelöv - 2 januari 2010 23:54

Lyckades att fixa stoppet i avloppet idag, fast tyvärr så funkade inte bandet jag fick av Tobbe. Det var alldeles för grovt! Det visade sig när jag väl hade fått loss stoppet att det måste vara en svacka på röret, för det verkar som om det står vatten kvar och det har i sin tur bildats en massa avlagringar som nu hade släppt och fastnat. För tillfället så funkar det igen i alla fall, hoppas att det kan fortsätta med det bara.


Har också hunnit med att ploga lite idag. Lär ju få göra det i morgon med, för det har ju fortsatt att snöa mest hela dagen. Så mycket mer har jag väl inte gjort idag, men vi har sagt att vi ska försöka att ta tag i alla foton man tar men aldrig gör något med. Kan ju vara kul att ha lite ordning på dem sen när barnen blir äldre.


Kattungarna blir bara livligare och livligare. De röjer runt hej vilt mest hela tiden. Kitty har dessutom blivit bättre i magen efter en tredagarskur med avmaskningsmedel, så nu känns det som om det har blivit lite mera ordning på henne i alla fall. Nu får det vara färdigbloggat, tack o hej!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards