Alla inlägg under juli 2009

Av Leif Jendelöv - 8 juli 2009 20:10

Det är jag nu eftersom det börjar röra lite på sig på företagsfronten igen. Idag så hörde de nämligen ifrån sig angående körningen som jag räknat på, och vi ska träffas den tjugonde. Skitspännande faktiskt! Men det är ju fortfarande mycket som skall klaffa, så jag vågar nog inte vara så jättemycket optimistisk.


Annars jobbar jag på i dagarna. Är fortfarande gräsänkling, men imorgon så åker jag upp efter jobbet och hämtar hem familjen. Lina kom fram till Gotland tidigare i dag, hon ringde på mobilen när de hade kommit fram. Resan hade gått bra och när jag frågade ifall det hade gungat mycket på sjön, så svarade hon bara att hon var ju van nuförtiden efter alla Ålandsresor. Hon är en liten tuffing Lina!


Nu måste jag nog jobba lite med pappersgöromål. Måste förbereda mig inför den tjugonde ju. Dessutom så har jag insett att jag måste ta en ny kontakt med banken, och då är det alltid bra att vara väl förberedd har jag lärt mig. Det får väl bli allt för den här gången då, ha det bra och ni som har semester får väl ha det ännu bättre.


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 7 juli 2009 22:50

Idag så är jag för trött för att skriva nåt, så nu ska jag bara gå och duscha och sova. Gonatt!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 6 juli 2009 22:09

Idag så har jag skjutsat ut familjen till Rullsand med husvagnen, så nu blir jag själv hemma i veckan. Lina följde dock med hem igen eftersom hon ska ned till Gotland i veckan. Ska skjutsa henne till hennes kompis i morgon efter jobbet. Det var riktigt fint ute i Rullsand och jättevarmt i vattnet. En perfekt badstrand för småbarn, så dit kanske vi åker flera gånger. Det är en dagiskompis till Ronja med familj där också, så barnen får nog riktigt kul tror jag. Storebror i den familjen är dessutom en kompis till Albin, så alla känner liksom varandra redan vilket är bra. Imorgon får Lina följa med mig i lastbilen, vilket hon inte är helt förtjust i, eftersom hon måste upp redan vid fyra. Men hon får ha det desto roligare i veckan när hon är på Gotland.


På företagsfronten har det väl också börjat röra lite på sig, men det är så in i helsike mycket som hänger i luften, vilket är riktigt frustrerande. Jobbigt när man inte vet vad som kommer att hända härnäst! Det är i slutändan många lösa trådar som ska knytas ihop. Men det löser sig nog till slut hoppas jag.


Annars ska jag försöka att ta igen mig lite nu i veckan när jag är solo. Men det går väl förmodligen inte alls, eftersom det är rätt mycket som ska göras nu i veckan. Bland annat så har jag en massa papper som skall in till riksidrottsförbundet å idrottsklubbens vägnar. Det blir ju sådär när man inte kan låta bli att engagera sig i saker och ting. Jag är ju numera ansvarig för bidragsansökningarna i idrottsföreningen. Men i slutänden så är det väldigt givande att vara föreningsaktiv, eftersom man lär känna en massa folk i bygden och man lär sig en massa saker mest hela tiden. Nu ska jag nog gå till sängs tror jag, gonatt!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 5 juli 2009 23:58

Jo, här är bilden på bazookan!

Av Leif Jendelöv - 5 juli 2009 23:21

Jo, det har jag i alla fall lyckats få gjort idag. Sen har Stefan och jag haft nåt som man kanske kan kalla för styrelsemöte. Vi har väl tagit några beslut om framtiden, men det är så jäkla mycket som hänger i luften, så det är svårt att sia om vad som händer här framöver. Känner just nu mest ilska över att en del människor tydligen inte alls går att lita på. Säger man en sak så tycker jag att man ska kunna stå för det också. Åtminstone om man inte har nån vettig förklaring till att man inte kan stå för det. Men sånt är väl livet antar jag?


Imorgon så ska jag köra husvagnen och familjen till Rullsand. Själv så blir jag och Lina hemma medans de roar sig. Lina ska åka till Gotland på onsdag, därav anledningen till att hon inte blir kvar i Rullsand. Innan vi drar iväg med vagnen ska vi dock in en sväng till stan för att fixa diverse ärenden. Bland annat så ska jag försöka att träffa vår revisor igen. Skulle nästan kunna lägga in en omröstning om ifall jag får tag på honom eller ej. Han kanske rentav har semester? Vem vet?


Jag har tömt kameran ikväll också, och då hittar man ju alltid en del bilder som är riktigt bra. Bland annat hittade jag bilderna från när Ronny och jag byggde vår "bazooka". Ska försöka att lägga in den, men det verkar vara lite strul med datorn för tillfället, så det kanske inte går. Nu ska jag nog sova, tack o gonatt!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 4 juli 2009 23:30

Jo, idag så har det ju varit riktigt drägligt ute. Med lite mera lagom temperatur tycker jag. Annars har väl dagen gått lite i kalasens tecken. Albin var på kalas hos en klasskompis på dagen och efter det så åkte vi för att gratulera barnens kusin. Men det är väl ungefär det enda som hänt idag, förutom att frun har målat färdigt i hönshuset. Så nu är det vitt och fint där inne! Lagom tills jag gick ut för att klippa gräset så kom det naturligtvis en skur, så det blev aldrig av. Får försöka att göra det imorgon istället.


Nu ikväll så har vi tittat på filmen repmånad som gick på fyran. Tycker att den är så jäkla bra och träffsäker. Många som gjort lumpen känner nog igen sig i väldigt mycket tror jag, även om det kanske är lite mera skruvat i filmen. Försökte att förklara för barnen det där med lumpen, men det är ju ingenting som dagens, eller framtidens, ungdomar kommer att få uppleva. Är lite kluven inför det faktumet. Rent samhällsekonomiskt så är det väl helt rätt att avskaffa värnplikten, det var ju en enda stor lekstuga, men det var ju trots allt nåt särskilt med att göra lumpen. Nya kompisar, man fick uppleva en annan del av Sverige och jag tror att det var väldigt nyttigt rent socialt att leva som man gjorde i dessa månader. På nåt vis så tror jag att det var gränsen man passerade innan man blev vuxen. Svårt att förklara ur mitt perspektiv, men det var i alla fall en riktigt kul del av mitt liv! Nu sitter jag här och blir nästan lite nostalgisk, men det måste man väl få bli ibland! Nu ska jag sova, gonatt!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 3 juli 2009 22:47

Nu har Albin kommit igång på simskolan. Ända kruxet är att det var sista dagen idag, men nu har han å andra sidan tagit sitt första simmärke. Baddaren! Dessutom så vill han fortsätta med simskola, fantastiskt vad det kan vända fort med motivationen. Vi ska försöka att få in honom på en simskola till hösten, hoppas bara att vi inte är för sent ute. Annars är jag lika trött som jag har varit hela veckan, men nu är det ju i alla fall helg.


I morgon så ska jag försöka att klippa gräsmattan, hoppas bara att det inte regnar. Dessutom så ska vi försöka att måla färdigt i hönshuset, frun började med det idag nämligen. Sen så skulle det i vanlig ordning behövas att städas inomhus, det ser för jäkligt ut helt enkelt! Nu ska jag sova, tack o adjö!


/Leffe

Av Leif Jendelöv - 2 juli 2009 21:12

Idag så har det varit lika varmt (om inte ännu varmare) och jag har varit lika trött som igår. Men jag har i alla fall lyckats att skicka in inbudet som skulle vara inne senast nu på fredag. Det känns lite spännande faktiskt. Skulle behöva klippa gräsmattan också, men det får nog vänta till helgen tror jag. Det får bli allt. Tack o adjö!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards