Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Leif Jendelöv - 5 juli 2009 23:58

Jo, här är bilden på bazookan!

Av Leif Jendelöv - 5 juli 2009 23:21

Jo, det har jag i alla fall lyckats få gjort idag. Sen har Stefan och jag haft nåt som man kanske kan kalla för styrelsemöte. Vi har väl tagit några beslut om framtiden, men det är så jäkla mycket som hänger i luften, så det är svårt att sia om vad som händer här framöver. Känner just nu mest ilska över att en del människor tydligen inte alls går att lita på. Säger man en sak så tycker jag att man ska kunna stå för det också. Åtminstone om man inte har nån vettig förklaring till att man inte kan stå för det. Men sånt är väl livet antar jag?


Imorgon så ska jag köra husvagnen och familjen till Rullsand. Själv så blir jag och Lina hemma medans de roar sig. Lina ska åka till Gotland på onsdag, därav anledningen till att hon inte blir kvar i Rullsand. Innan vi drar iväg med vagnen ska vi dock in en sväng till stan för att fixa diverse ärenden. Bland annat så ska jag försöka att träffa vår revisor igen. Skulle nästan kunna lägga in en omröstning om ifall jag får tag på honom eller ej. Han kanske rentav har semester? Vem vet?


Jag har tömt kameran ikväll också, och då hittar man ju alltid en del bilder som är riktigt bra. Bland annat hittade jag bilderna från när Ronny och jag byggde vår "bazooka". Ska försöka att lägga in den, men det verkar vara lite strul med datorn för tillfället, så det kanske inte går. Nu ska jag nog sova, tack o gonatt!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards