Alla inlägg den 27 juli 2009

Av Leif Jendelöv - 27 juli 2009 21:21

Jo, nu har vi väl kommit i ordning på campingen. Vi har även hunnit med att "göra stan" idag (Övik alltså). Det är en riktigt fin liten stad som ligger jättefint. Lagom stor är den också! Vi har handlat en massa presenter till Albin, som ju fyller år på Torsdag.


Imorgon tänkte vi dela upp oss lite varav den ena styrkan ska till skuleskogen för en långpromenad och den andra tänkte åka och fiska lite. Barnen får välja vad de vill göra, utom möjligtvis Pontus som får en promenad. Fast han är ju så lycklig lottad att han slipper gå själv.


Campingen har jag själv inte hunnit utforska så mycket ännu, men den är rätt så stor och det är rätt mycket folk här. Mycket Norrmänn och Tyskar faktiskt. En och annan Fransos också. Bad är jag mycket tveksam till ska erkännas, men barnen badar nog gärna. Lina och Emma har redan lyckats blöta ned sig när de leker i en linbana som går över ett dike, så man kan ju säga att de faktiskt har badat. Viktor och Albin däremot tillbringar dagarna i Berglunds förtält och spelar TV-spel. De har knappt varit utanför vagnarna. Nu sover nog Pontus, så nu ska jag nog smita ut en liten stund. Ha det så bra så länge.


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards