Alla inlägg den 29 juli 2009

Av Leif Jendelöv - 29 juli 2009 22:49

Idag så har det varit klarblå himmel och varmt, så de flesta av oss har tillbringat största delen av dagen nere på playan. Dock inte jag, som inte är särskilt förtjust i att ligga och bränna mig i solen. Jag tog en vända in till stan och provianterade istället. Sen på kvällen så var vi upp på det lilla berget och grillade korv samt åt blåbär. Det finns massor av blåbär här! Nu på kvällen så har vi haft TV/filmkväll och tryckt i oss lite godis.


Imorgon fyller ju Albin åtta, så då blir det till att fira honom. Han har beställt pannkaka till mat, vilket inte är helt enkelt att uppfylla när man bor i husvagn, men vi löser det på nåt vis. Sen så vill han också ha marängsviss (eller hur det nu stavas) och det passar ju bra så här på sommaren. Det fina vädret ska ju dessutom hålla i sig några dagar, så sommaren verkar ju trots allt fortsätta.


Den tråkiga nyheten är att nån/några idioter återigen har klottrat ned vårt släp. Detta trots att vi flyttat det och parkerat det inne på en skogsbilsväg. Nån är jäkligt målmedveten! Det lär ju också vara nån lokal förmåga så det kanske rentav kommer fram ryktesvägen vem det är, men det är ju så jävla onödigt! Nu lockar sängen på mig, så det får bli allt. Tack o gonatt!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards