Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Leif Jendelöv - 6 juli 2009 22:09

Idag så har jag skjutsat ut familjen till Rullsand med husvagnen, så nu blir jag själv hemma i veckan. Lina följde dock med hem igen eftersom hon ska ned till Gotland i veckan. Ska skjutsa henne till hennes kompis i morgon efter jobbet. Det var riktigt fint ute i Rullsand och jättevarmt i vattnet. En perfekt badstrand för småbarn, så dit kanske vi åker flera gånger. Det är en dagiskompis till Ronja med familj där också, så barnen får nog riktigt kul tror jag. Storebror i den familjen är dessutom en kompis till Albin, så alla känner liksom varandra redan vilket är bra. Imorgon får Lina följa med mig i lastbilen, vilket hon inte är helt förtjust i, eftersom hon måste upp redan vid fyra. Men hon får ha det desto roligare i veckan när hon är på Gotland.


På företagsfronten har det väl också börjat röra lite på sig, men det är så in i helsike mycket som hänger i luften, vilket är riktigt frustrerande. Jobbigt när man inte vet vad som kommer att hända härnäst! Det är i slutändan många lösa trådar som ska knytas ihop. Men det löser sig nog till slut hoppas jag.


Annars ska jag försöka att ta igen mig lite nu i veckan när jag är solo. Men det går väl förmodligen inte alls, eftersom det är rätt mycket som ska göras nu i veckan. Bland annat så har jag en massa papper som skall in till riksidrottsförbundet å idrottsklubbens vägnar. Det blir ju sådär när man inte kan låta bli att engagera sig i saker och ting. Jag är ju numera ansvarig för bidragsansökningarna i idrottsföreningen. Men i slutänden så är det väldigt givande att vara föreningsaktiv, eftersom man lär känna en massa folk i bygden och man lär sig en massa saker mest hela tiden. Nu ska jag nog gå till sängs tror jag, gonatt!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards