Alla inlägg den 19 juli 2009

Av Leif Jendelöv - 19 juli 2009 23:46

Idag så har vi pysslat lite här hemma. Vi har rensat hängrännor, vilket verkligen behövdes, och vi har börjat sopa av mossa från taket. Otroligt hur mycket mossa det har blivit, syns inte riktigt från marken. När jag nu var uppe och klättrade på taket så såg jag dessutom att vår skorsten är i akut behov av renovering. Den har vittrat sönder totalt det senaste året. Lär ju kosta en slant misstänker jag!


Vi har också hunnit med att göra vår del av sommarens "storröj" på dagis. Varje sommar- och jullov så får varje familj på dagis en uppgift på en lista på saker att städa. Det är saker som inte behöver städas eller göras rent så ofta, utan det är lagom att göra det två gånger per år. Vår uppgift bestod i sommar av att göra rent väggar och lister i ett av rummen. Det var en rätt lindrig uppgift, så det gick hyffsat snabbt!


Efter dagis så åkte vi över till Berglunds för att gratulera Emma (bara en vecka för sent). Annika, Sussi, Katarina och hundarna tog dessutom en promenad på ca tre timmar, så det vart en rätt sen hemfärd. Lär väl få äta upp det i morgon antar jag, i form av griniga barn.


Imorgon så ska Stefan och jag iväg för att träffa en transportchef. Har försökt att förbereda mig, men det är svårt när man inte har den minsta aning om vad som kommer upp vid mötet. Men jag tänker i alla fall inte gå med på att köra så himla mycket billigare än vad jag har angett i anbudet. Då kan jag lika gärna låta bli. Spännande ska det i alla fall bli tycker jag! Nu slog klockan just över midnatt, vilket innebär att jag borde gå till sängs. Min kära hustru står i dörröppningen och stretchar fortfarande, men jag misstänker att hon kommer att ha en himla träningsvärk ändå i morgon. Gonatt på er!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards