Alla inlägg den 14 juli 2009

Av Leif Jendelöv - 14 juli 2009 19:05

Idag är det tisdag och kronprinsessan Viktorias födelsedag, men vi på Svartmyren ser istället fram emot morgondagen och Mammas födelsedag. Blir väl inget märkvärdigt firande, men lite god mat ska man väl kunna få i sig kan jag väl tycka. Vi spar istället på krutet till nästa år när det fylls jämnt (typ tjugo eller?).


Det gick trots allt bra att jobba idag, trots sömnunderskott. Blir väl kanske värre senare i veckan, vad vet jag? Men det är ju bara två veckor (knappt) kvar nu tills det blir lite ledigt. Sen är det dags för inskolning av Pontus, men jag har insett att det börjar bli dags att ta itu med hans gåträning. Han är ju snart tretton månader och vill inte gå än, trots att han nog egentligen skulle kunna. Driften finns liksom inte där då det förmodligen är rätt bekvämt när alla bär på honom. Men han är ju verkligen sen med att lära sig!


Lina ligger nedbäddad i fotöljen med en förkylning stackarn. Hon har nog varit lite vårdslös med badandet på Gotland tror jag. Själv hoppade jag över badandet helt, har ju inte så stort behov av sånt. Resten av familjen är hos Mormor och Morfar för att äta mat. Apropå mat, så ska jag nog försöka att hitta nåt att stoppa i magen jag med. Alltid finns det väl nån gammal brödkant eller nåt! Tack o hej!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards