Alla inlägg under juni 2008

Av Leif Jendelöv - 17 juni 2008 23:23

Ja, då var mattan ihopskruvad då. Var faktiskt lite mer jobb än jag hade tänkt mig. Inte själva mattan, men skyddsnätet runt om. Men gissa om ungarna blev glada, har hoppat hela kvällen.

  Apropå min kreditvärdighet Stefan så kan du vara lugn. Har lite för många kort (eller snarare koder) att hålla reda på bara. Har för övrigt pratat med kundtjänst och de ska skicka ett nytt kort och en ny kod.

  Imorgon så tänkte vi köra in ved i magasinet, känner mig jätteentusiastisk! Men vi måste göra det då vår stora vedtrave har rasat, så den måste in. Nån som känner sig hugad att hugga i så är ni välkomna. Nej visst ja! Ni jobbar ju kanske. Eller så är ni upptagna med att se upptagna ut. /Hälsningar semesterfirarn

Av Leif Jendelöv - 17 juni 2008 13:39

Hej igen, idag så har jag varit i stan igen, gick sådär bra. Först så skulle jag köpa en sån dära stor utestudsmatta som en överraskning till barnen. Vi har funderat på det ett tag. Men när jag skulle betala med mitt j-a kreditkort nummer 2 som jag använder så där en två tre gånger per år så ville betalterminalen inte godkänna min kod. Då jag har koden inprogrammerad i mobilen så är jag rätt så säker på att det var rätt kod, så jag åkte till en "minuten" för att prova där. Haha, han snodde kortet. Kul! Jag fick ta till plan B och använda kort 1, vilket medför att det är uppe vid kreditgränsen. Då kunde jag inte handla några mer prylar vilket var meningen, så då försökte jag att hälsa på vår revisor för att lämna in lite papper inför bolagsbildandet. Haha, han var inte där och det gick inte att få tag på honom per telefon heller. Skit också, får bli nån annan dag. Sen så var jag till Storvreta och hälsade på en kompis som bor inte särskilt långt ifrån lillsyrran. Dessutom så visade det sig att han bor granne med snickaren som hjälpte oss att bygga ut huset. Kul! När jag åkte därifrån så kom jag på att jag skulle ha haft med mig slåtterbalken till belosen för att lämna in den till den mekaniska verkstan här nere vid Brogård. Glömde den hemma, så jag åkte och hämtade den. Får väl se när den blir klar, ska bli kul att testa om/hur den funkar. Har en hel del gräs här hemma som det är hög tid att slå. Får väl i värsta fall ta fram lien, men det känns ju fel när jag nu har en belos som kan göra jobbet åt mig. / Leffe

Av Leif Jendelöv - 16 juni 2008 16:17

Hej alla glada. Idag kan jag njuta av den första semesterdagen! Känns bra faktiskt, trots fadäsen igår med bromsarna. Idag så har vi varit inne i stan och shoppat. Har satt in pengar till Stefans och mitt aktiekapital samt faktiskt löst in lånen på båda våra bilar. Fatta va skönt, nu kommer vi att ha drygt 2000:- mindre i utgifter varje månad. Gäller bara att vi har karaktär nog att spara en del av dem. Bra känns det i alla fall. Firade faktiskt lite med en prinsessbakelse till mellis, gott, gotti gott gott.

  Fortfarande ingen bebis, men hon säger att det känns nära nu, och ungarna sover över hos Mormor i natt så det skulle faktiskt passa rätt så bra i fall den ville komma nu. Nej, nu ska jag gå och slappa lite. Det är ju ändå semester. Hälsningar / Leffe

Av Leif Jendelöv - 15 juni 2008 23:06

Idag skulle det bli dagen då Stefan och jag gjorde färdigt Benzen för besiktningen imorgon. Det var bara att sätta ihop fronten och reparera det där jädrans bromsröret. Gick som smort, vi hann till och med styla henne lite. Sen så senare nu ikväll när jag kom hem från badmintonen så skulle jag bara röja undan efter oss och flytta "skönheten" lite. Vad händer då? Jo, bromspedalen gick i botten och bromsvätskan sprutade. Just en snygg reparation. Blev så j-a trött på eländet att jag gick in och bokade av besiktningen. Fick en ny den 3:e Juli. Stör mina planer för semestern en hel del faktiskt, så nu är man på rätt så dåligt humör tyvärr.

  Jo, jag var ju på kalas igår, och som mina kära syskon redan har berättat på sina bloggar så blev det ju ett rätt så oförglömligt kalas. TACK Farmor. Fick även tillfälle att träffa min faster och mina kusiner. Det är ju allt för sällan som vi har möjlighet att träffas.

Av Leif Jendelöv - 13 juni 2008 22:33

Tänkte lägga in lite bilder på kycklingarna. / Leffe

Av Leif Jendelöv - 13 juni 2008 19:44

Idag var det sista arbetsdagen innan semestern. Så skööönt. Enda nackdelen med att ha så här tidig semester är dels att ingen annan har semester samtidigt, dels att när alla andra har semester har jag ett helt år kvar till nästa semester. Men skönt ska det bli i alla fall.

  Barnen ska sova över hos Mormor i natt, så nu känner Annika och jag oss lite ställda. Det är ju så tyst hemma?

  Imorgon blir det kalas. Ska bli kul att träffa alla faktiskt. Men det är ju Sverige-Spanien imorgon kväll, hoppas att vi hinner se matchen.

/ Leffe

Av Leif Jendelöv - 12 juni 2008 22:49

Ikväll var det styrelsemöte för Vattholma S-förening där jag sitter med. Vi pratar om ditten och datten och en hel del lokalpolitik. Det är faktiskt rätt så kul och intressant (om man nu är intresserad). Vi står ju inför det faktum att vi ska hitta en ny kandidat till finanskommunalråd till nästa mandatperiod, då Lena Hartwig inte kommer att fortsätta. Känns faktiskt som ett rätt viktigt jobb att hitta rätt person då den, om S tar makten efter nästa val, kommer att vara den som syns och hörs mest. Viktigt att det blir en människa som kan prata så att folk förstår, samt att den kan ta media på ett bra sätt. Ska vara klart i höst.

  Fortfarande ingen bebis ( då skulle jag nog inte sitta här och skriva), men Annika känner det som att det skulle kunna komma när som helst.

  Ha det bra/Leffe

2-0

Av Leif Jendelöv - 10 juni 2008 22:39

Det blev ingen innebandy idag, hela socknen tittade på fotboll istället. Jag med! Snyggt mål av Zlatan, och en bra inledning på EM. Inger ju visst hopp om fortsättningen. Törs man hoppas på att Sverige går vidare från gruppspelet?

  Ikväll hade barnen skolavslutning i kyrkan. Den var knökfull (kyrkan alltså), men barnen var duktiga på att sjunga. Hade nog tränat en hel del. Nu är det nog dags att gå och lägga sig, god natt. / Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards