Alla inlägg den 23 juni 2008

Av Leif Jendelöv - 23 juni 2008 21:44

Idag var jag hos vår revisor för att ändra en del saker i papprena till bolagsverket, och som jag misstänkte så dög inte pappret jag fått från banken. Det var för simpelt, ett vanligt kontoutdrag duger minsann inte. Banken måste intyga att pengarna finns på kontot med stämpel och allt. Är det nåt jag lärt mig hittills så är det att ingenting är enkelt när man skall starta ett företag. Förmodligen inte efter att man har startat företaget heller? 

  Idag så har jag inte skruvat på nån bil, och det är nog första dagen på semestern som jag inte gjort det tror jag. Ja, okej då, jag var väl ute och lade kopplingscylindern i diesel så den ska kunna bli ren. Men det var allt, räknas ju inte ens.

  Båda tjejerna sover över hos mormor inatt, så det finns förutsättningar att det blir lugnare inatt, om bara Pontus sover skapligt. Tyvärr så har han varit lite orolig hela dagen, så vi får väl se? Fick tag på avdelningschefen över förlossningen idag angående webbisannonsen, och det visade sig att de hade råkat radera bilderna på honom. Kanske kan vi göra ett nytt försök när vi åker på ett återbesök på Onsdag. Men det känns ju inte riktigt som samma sak, men det är väl bättre än inget antar jag.

  Ha det så bra och på återseende / Leffe

Av Leif Jendelöv - 23 juni 2008 16:13

Om det var ett väldigt bra dygn igår, så kan man säga motsatsen om idag. Igår sov Pontus hela natten och det hade han kanske gjort inatt med om det inte var för att Ronja vaknade kl. 02:00 och tyckte att livet var bra tråkigt när alla bara sover. Så hon väckte helt enkelt storebrorsan, och till slut resten av familjen och ville inte nanna. Så idag är alla jättetrötta och griniga. Mindre kul! Jag var dessutom in till stan på förmiddagen för att storhandla och uträtta diverse ärenden. Till råga på allt så skulle storebror med fru komma och hälsa på oss idag, men vi ställde in det. Får bli en annan dag. Jag hann dock träffa honom och hämta "lite" kött som han skulle haft med sig. Tack Micke, men det var lite väl mycket, var tvungen att tvinga på svärmor lite för att få plats i frysen. Det var nog allt för nu, tack o hej / Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards