Alla inlägg den 18 juni 2008

Av Leif Jendelöv - 18 juni 2008 23:12

Tja ba. Idag så har vi börjat att köra in veden. Alla (och jag menar alla!) hjälpte till jätteduktigt. Det är man ju inte bortskämd med. Vi hann med en del men det är en hel del kvar som vi får fortsätta med senare. Bl.a så ska frugans syrra komma och hämta ett släpvagnslass imorgon. Får man ju bjuda på. Annars så kom Mormor, som också hjälpte till, med en bra idé. Nämligen att packa i säckar att sälja på loppisen i Läby. Nåt för de två äldsta barnen kanske.

  Har precis tittat på fotbollen. Trist att de fick pisk, men de var verkligen inte bra så Ryssarna vann ju faktiskt rättvist. Dags att lite nya spelare får chans att komma in i landslaget kanske, och att Källström får lite mera speltid. Har Lagerbäck något emot honom eller?

  Studsmattan har varit en riktig hit. Barnen och jag samt några grannbarn har hoppat när vi inte har jobbat med veden. Rätt så bra motion faktiskt. Och kul!

  Imorgon blir det väl till att åka in till stan och handla inför midsommar, varför är man alltid ute i absolut sista stunden för? Korkat. Men vi har ju i och för sig varit lite osäkra på ifall det blir något, med tanke på den tänkta förlossningen som inte verkar bli av ännu. Min äldre bror efterlyste lite hjälp den 5:e. Får väl försöka att vara behjälplig då'rå. Men jag har inte tittat i almanackan ännu så vi får väl se hur det blir med det.

  Idag så har jag helt glömt bort att jaga revisorn, så det får jag väl försöka med igen imorgon. Då kanske min kompanjon, den yngre brodern kan hjälpa till då han också är ledig då. Han ska för övrigt åka och titta på en gammelbil imorgon. En Volvo 544:a som kommer att hamna här hemma på Svartmyren. Då blir nog min gamla Amazon glad att få lite sällskap, de har säkert en massa gamla minnen att tala om? Då har jag ju dessutom ett objekt till att skriva om på rullanderenovering-bloggen. Hoppas bara att allt går bra imorgon och att PV:n är så lovande som den verkar i annonsen.

  Det var fina bilder på grisarna och på lloyden Micke. Hur går det förresten med taket? Har du gjort något mer?

  Hälsningar Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards