Alla inlägg den 30 juli 2008

Av Leif Jendelöv - 30 juli 2008 22:58

Detta ska ju vara en glädjens dag, när Albin fyller sju. Grattis min älskade lilla pojke. Men man kan ju inte låta bli att deppa lite över det faktum att även den sistfödda kycklingen, trots återupplivningsförsök, har kilat vidare. Tur att man inte är barnmorska, överlevnadsprocenten är ju inte precis lysande.

  Men som sagt, idag har vi firat sjuårsdag. Kusiner, mormor och morfar, morbror samt faster och farbror var här på mat och fika. Kul tyckte sjuåringen som fick många presenter, speciellt kläderna från Katarina tyckte han var skitsnygga. Imorgon så ska vi försöka bygga ihop byggmodellen han fick, var några år sedan jag höll på med sådana. Kul var även den radiostyrda helikoptern, även om den var svårstyrd. Och konstigt nog kan man inte köra framåt/bakåt med den, utan bara höjd och hö/vä.

  På företagsfronten intet nytt, har fortfarande inte fått tag på någon revisor. Känns onekligen lite frustrerande när det nu äntligen har börjat att röra på sig. Det var allt för nu. Höger vänster om och gonatt på er allesammans.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards