Alla inlägg den 6 juli 2008

Av Leif Jendelöv - 6 juli 2008 23:52

Som jag skrev igår så har jag varit på solis idag, det är vårt dagis. Det ska målas i två av rummen så vi var tre stycken pappor som röjde ur rummen från golv till tak samt maskerade och lade ut täckpapp på golven. Det gick jättebra, och det är skönt, för nu får några andra föräldrar ta över och måla.

  Sen när jag kom hem så fortsatte vi vårt lilla projekt att köra in veden i magasinet, så nu är vår stora vedtrave borta. Skönt! Nu är det bara en och en halv trave kvar, men de tar vi nog lite senare i sommar. Eller till hösten? Eller nåt annat år? Vi passade även på att lasta Bettan full och körde hem ett lass till svägerskan, de kan behöva lite finfin ved till vintern.

  Imorgon hade jag planerat att åka till storebror och hjälpa honom med taket som läcker in, men vissa behagar ju inte svara i telefonen när man ringer, och han hade enligt uppgifter bland kommentarerna lite annat för sig, så vi får väl se hur det blir med det.

  Annars så känner jag mig rätt trött idag efter allt vedkastande, samt att vi vaknade vid sisådär en halvfyra av att barnen var vakna. Ronja kom in till oss från husvagnen, där de sovit i en dryg veckas tid. Hon hade nog innan det väckt Lina och Albin, för de kom in strax efter. När jag gick upp höll Albin på att klä sig. Jag frågade varför, varvid han såg ut som ett frågetecken. Sen frågade han vad klockan var, och när jag sa att det var mitt i natten fortfarande blev han lite konfunderad. Det var ju ljust ute? Men som tur var lät han sig övertalas och gick och lade sig igen. Får väl se hur det blir inatt?

  Apropå natt såg jag just att klockan är kvart över midnatt och det innebär godnatt. Hejhej

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards