Alla inlägg den 13 juli 2008

Av Leif Jendelöv - 13 juli 2008 21:58

Ja, då var det väl slut på friden för i år då. Imorgon börjar jag att jobba igen,det var faktiskt rätt många år sedan jag hade riktig ångest inför den dagen, men i år har jag faktiskt det. Men om nån vecka har man väl vant sig antar jag. Men det blir en lång dag imorgon. Efter jobbet väntar storhandling och presentinköp inför frugans födelsedag på Tisdag. Så det finns ju faktiskt lite kul att se fram emot i veckan också, så allt är inte bara pest och pina den här veckan. Det gäller väl att försöka hitta ljuspunkterna och inte bara se det negativa.

  Annars har vi väl tagit det lugnt idag med, storebror var och hälsade på för att titta på Pontus. Tyvärr så hade frun med alla barn utom just nämnde minsting just åkt iväg för att plocka jordgubbar, så det var ju inte så många hemma. Men det går ju faktiskt att fika ändå, och det gjorde vi ju. De fick ju dessutom faktiskt se Pontus. Och det var ju faktiskt därför de kom.

  Vi har en längre tid varit missnöjda med att våra höns inte lägger så många ägg som de borde, och vi har väl misstänkt att de lägger en del utomhus. Men vi har trots att vi försökt att leta inte hittat några, förrän igår då vi hittade ett gäng med ägg ute väl gömda. Misstänker att de kan ha fler gömslen så vi får nog fortsätta att leta, men vi har beställt grejor för att kunna bygga en ny hönsgård. Så sen kanske det kan bli lite mera ordning.

Ångestladdade hälsningar

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards