Alla inlägg den 18 juli 2008

Av Leif Jendelöv - 18 juli 2008 22:07

Idag så åkte jag då planenligt Amazon till jobbet, vilket gick helt utan missöden. Det kändes dock lite pirrigt att åka motorvägen med den, känns inte riktigt som om det är dess rätta element liksom. Men det gick det med då det här högteknoligiska teknikundret, till skillnad från en röd PV, är utrustad med "overdrive". Kan ju tillägga att de blev rätt impade på jobbet med: "hur vågar du åka med den där till jobbet? Går den ända hem igen?". De är bara avundsjuka, vad skulle det annars vara, klart att den går ända hem igen. Jag åkte ju till och med via Storvreta och hämtade äldsta dottern samt hälsade på min lillasyster.

  Sen på kvällen kom svägerskan med familj på fika. Det är kul, då ungarna får leka av sig lite med sina kusiner. Annars har alla barnen varit iväg och lekt med kompisar idag, vilket märks (de är väldigt trötta). Ronja var iväg och lekte med sin bästis från dagis. Hon har pratat hela sommaren om att hon ska ringa honom och idag kom hon äntligen iväg.

  Imorgon så ska vi åka och hjälpa syrran med nåt, jag tror till slut att det blev ett staket som skulle byggas. Innan passar vi på att besöka mamma och pappa som ju har flyttat, och eftersom det bara är jag i familjen som har sett huset så vill ju de andra också komma dit och titta. Tänkte passa på och ta med mig motorsåg och röjsåg så man kan hjälpa dem att röja lite längs deras uppfart. Den var rätt så igenväxt, så det kan behövas att gallras lite där. Det var nog allt för idag.

Amazoniga hälsningar

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards