Alla inlägg den 8 juli 2008

Av Leif Jendelöv - 8 juli 2008 23:38

Ja, idag så fick vi ju Mickes tak fixat. Så han slipper ha en massa vatten inomhus när det regnar. Det gick faktiskt riktigt bra ju, men så var det ju bara fyra plåtar. Det värsta var nog att få upp dem på taket, det är ju rätt så högt och det var ju inte direkt världens stadigaste stege han hade, bror min. Men med gemensamma krafter så gick det i alla fall bra till slut.

  Sen så åkte jag till stan och hämtade ut lite delar till Amazonen jag hade beställt. Det gäller ju att vara garderad inför alla tvåor man får på Torsdag. Det visade sig sen att jag hade glömt att ta med mig ett kuvert som var jätteviktigt att posta idag, varvid jag föreslog för min underbara hustru att hon kunde ge det till lantbrevbäraren. Hon missade förstås brevbäraren, så jag fick åka en sväng till in till stan. På Gränby tömmer de tursamt nog inte postlådorna förrän kl. 20:00. Så dit styrde jag och döttrarna kosan framåt kvällningen och passade dessutom på att storhandla, så nu är det gjort för den här veckan. Skönt!

  Imorgon ska vi nog ta det lite lugnt, eventuellt åker vi och plockar jordgubbar. Men blir det dåligt väder stannar vi nog hemma och bakar bullar. Ronja och jag är ena riktiga mästare på att baka bullar, och med tanke på att degen blir väl avsmakad kan det ju inte gärna bli annat än bra.

Tack för i dag.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards