Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Leif Jendelöv - 31 maj 2010 20:26

Idag var vi iväg till skansen. Vi åkte buss från dagis tillsammans med tre familjer till från dagis samt ett gäng familjer som vi inte känner från grannförsamlingarna. Det blev en rätt så lyckad och trevlig dag faktiskt. Fast det blir ju rätt så intensivt! Det är ju också rätt trevligt när man är några familjer som känner varandra, framförallt när barnen känner varandra, för då blir det ju lätt att hjälpa varandra. Bland annat så var det en barnvagn som gick sönder och då blev det ju lätt att stoppa i det barnet brevid Pontus i vår tvillingvagn. Kan ju vara knepigt när de inte känner varandra alls. Nu tror jag faktiskt att de tyckte att det var rätt så kul att åka vagn ihop.


Annars så var det väl det gamla vanliga på gamla vanliga skansen. Fast de hade faktiskt alldeles nyfödda älgkalvar (två veckor gamla). Det har jag nog aldrig sett förut tror jag. De var så jäkla söta! De lite större barnen bestämde tidigt att de ville se björn, varg samt krokodiler. Bortsett från vargarna som inte alls ville visa sig, så fick de ändå se det de ville. De små tyckte nog att det roligaste var att jaga ankor och gäss. "Fyger ti taket" som Pontus uttryckte det när vi kom hem och jag frågade lite om dagen som varit. Det var visst roligt när man jagade dem så att de började flyga! Stackars djur!


Nu återstår bara en dusch och sedan sängen så att man orkar upp för att jobba imorgon. Ska upp före två inatt! Tack för idag!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards