Alla inlägg den 23 september 2008

Av Leif Jendelöv - 23 september 2008 21:34

Idag var det dags att jobba igen då, men det var faktiskt jobbigt. Är inte riktigt kry ännu. Fick tyvärr hoppa över innebandyn idag vilket känns tråkigt. Men det finns de som har varit värre drabbade. Pratade precis med grannen, och han hade fått nån liknande släng som jag. Fast hans hade hållit i sig i över två veckor! Jobbigt värre.

  Idag när frun (känns så opersonligt att skriva så, men eftersom hon inte vill att jag nämner henne vid namn så får jag ju respektera det) var och inspekterade jordkällaren så upptäckte hon att den var invaderad av dessa jäkla hästmyror. Har inte kunnat kolla själv ännu, p.g.a mörkret (finns inget lyse där), men det ska tydligen vara rätt så mycket av de små j-a krypen. Tråkigt, då de har en förmåga att förstöra rätt så mycket. Lär väl ta tag i saken till helgen antar jag, innan de har ätit upp jordkällaren.

  Lina och Albin har skaffat sig e-postadresser och skickar e-post både hit och dit, men det är kul att de lär sig. Hoppas att de har kamrater som har e-post också, så kan de ju kommunicera med dem, och inte bara med Mamma och Pappa. Det får nog bli allt för idag tror jag. Hej svejs lingongrejs.

/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards