Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Leif Jendelöv - 14 februari 2010 22:22

Senaste tiden har jag ju knappt bloggat alls, ska bli bättre på det. Idag så har kattungarna varit ute ordentligt för första gången. Det tyckte de var jättespännande, men samtidigt läskigt. Efter ett tag gick de och lade sig att sova under trappen, men de var nog ute en två-tre timmar i alla fall. Gjorde till och med sina behov ute, vilket är riktigt skönt!


Det har ju varit en strålande vinterdag idag och barnen har faktiskt varit ute en hel del. Lina och Ronja har lekt någonting med en massa kottar. De har ju sån fantastisk fantasi de små liven! Albin har också gått sista gången på simskolan, nu återstår bara avslutningen som består av "allmänt bad" för alla familjer. Han har efter de första gångerna, när han vägrade att göra nåt alls, skött sig exemplariskt och tycker att det är riktigt kul. Berättar varje gång stolt vad han har gjort. Kul när det faktiskt kan vända sådär!


I morgon har jag en massa småärenden att uträtta samt ett möte på skolan. Sen på eftermiddag/kväll så har svärmor lovat att vara barnvakt så att vi kan åka i väg till skidspåret en stund. Ska bli roligt att få åka i ett riktigt spår, för hittills i år så har jag ju bara åkt här hemma ute på åkern. Nu ska jag titta på TV ett tag, hej på er!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards