Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Leif Jendelöv - 8 juni 2010 09:22

Idag så är jag ledig och ska ägna dagen åt lite takläggande igen. Hoppas att det blir bättre den här gången. Barnen är på dagis och i skolan. Linas klass ska cykla till Vattholma, där de skulle vara med på "Vattholmaruset" (eller nåt sånt?). De har varnat för regn idag, men ännu så länge verkar det bra. Solen steker och jag lär väl i vanlig ordning se ut som en tomat efter en dag uppe på taket.


De senaste dagarna har jag träffat på både Ove och Linda på jobbet, vilket är kul, för man träffas ju inte så ofta. Ove träffade jag på på Ica Maxi Solna när jag lossade i Lördags. De sa att det stod en grinig Arlachaufför   utanför och ville lossa. Och vem var det då, om inte Ove. Haha! Igår träffade jag på Linda (kusin) när jag hade slutat för dagen och skulle åka hem. Visste ju att hon jobbade där, men hade inte sett till henne trots att jag har kört från Kallhäll i två månader nu. Alltid kul att träffa på folk man inte ser så ofta!


Nu får det vara slutskrivet, för nu ska jag ut och mata hönsen. Jaga lite möss kanske, det finns ju en del ute i hönshuset! Hej å hå!


/Leffe

Ovido - Quiz & Flashcards